Forum on Manual Medicine

FoMM (Forum on Manual Medicine) är Sveriges största kongress inom avancerad manuell medicin.
Den anordnas årligen av Svenska Naprapatförbundet.

FoMM 2019 – Aronsborg – 4-6 april 2019


FoMM, Forum on Manual Medicine, är Nordens största kongress för manuellmedicinare och du ska inte missa årets upplaga – vi har ett riktigt bra program. Temat är ¨Framtiden i våra händer – barn, ungdom och rörelseorgan¨ och under det belyser vi barn och deras besvär och smärtor ur olika perspektiv.

Den 4-6 april är det som gäller där torsdagen den 4/4 är en precongress-dag på Naprapathögskolan med intressanta workshops och fredagen den 5/4 själva kongressdagen med massor av bra föreläsningar och presentationer. På fredagskvällen vill du inte heller missa årets bästa bankettmiddag. Lördagen den 6/4 hålls vårt Naprapatkonvent, där vi diskuterar frågor av intresse för Sveriges Naprapater, samt förbundets årsmöte.

Hela programmet och presentationer av föreläsarna hittar du via länken nedan – den leder dig till vår FoMM-sida. Anmäler dig gör du via någon av anmälningsknapparna på den sidan – klicka i rätt kategori i formuläret och följ anvisningarna. Som medlem i Svenska, Norska eller Finska naprapatförbunden kan du boka förmånliga paket med upp till 20% rabatt eller enskilda aktiviteter och som icke medlem bokar du enskilda aktiviteter. Observera att samtliga priser framgår i anmälningsformuläret – du har inte bokat dig för något förrän du trycker på Skicka-knappen sist i formuläret. För våra workshops gäller ¨först till kvarn¨… Sista anmälningsdag är den 28 februari.

Boka rum gör du också via knapparna på FoMM-sidan. Använd kampanjkoden FOMM19. Det känns riktigt kul att vi lyckats pressa rumspriserna för dubbelrum ordentligt sedan förra året. Sista dag att boka våra reserverade rum är den 8 februari. Efter det datumet bokar man rum i mån av plats.

Här finns all information om FoMM 2019!

 

Svenska Naprapatförbundet © 2017. All Rights Reserved.